Q & A

Bezoektijden / openingsuren

bij Forrest & Friends zijn er geen openingsuren. 
Bezoeken is enkel mogelijk tijdens bezoekweekends, die twee keer per jaar georganiseerd worden. 
Deze bezoekweekends worden enkele maanden op voorhand aangekondigd op onze facebookpagina. 
Als meter/peter kan je onze dieren bezoeken zo vaak je wil. Meer info over peter/meterschap? klik hier.

Peter-/meterschap, wat houdt dat in en hoe word ik peter of meter van een dier? 

meer info over peter-/meterschap kan je hier vinden.

Steunen

Wil je ons graag steunen, hier vind je alle manieren waarop je de opvang kan steunen! 

Wat is Forrest & Friends juist?

Wil je weten wie we zijn en wat we juist doen? Wie zijn de mensen achter Forrest & Friends en wie is Forrest? Klik hier.

Wil je graag een dier adopteren?

Forrest & Friends is een animal santcuary, dit wil zeggen dat onze dieren voor het leven bij ons blijven en niet ter adoptie zijn. Daarnaast zijn we ook een erkend varkensasiel. Sommige hangbuikvarkens zullen dus ter adoptie komen. Klik hier voor meer info over adopties en welke dieren ter adoptie zijn. 

Zoek je opvang voor een dier?

Hangbuikvarkens

Als erkend varkensasiel zullen we in de toekomst hangbuikvarkens die dringend een thuis zoeken, opvangen. We zijn momenteel bezig met een weide klaar te stomen waar zij gehuisvest kunnen worden. Deze dieren zullen daarna via ons een nieuwe thuis zoeken en geadopteerd worden. 

Momenteel is deze weide niet klaar, dus kunnen we even geen nieuwe hangbuikvarkens opvangen. 
Zoekt jouw hangbuikvarken dringend een nieuwe thuis? Stuur ons dan een berichtje met duidelijke foto's, een beschrijving van de dieren (leeftijd, geslacht, gecastreerd of niet, gedrag naar mensen en andere dieren/diersoorten toe...) en een telefoonnummer of e-mailadres waar geïnteresseerden jullie kunnen bereiken, dan plaatsen wij deze info op onze facebookpagina. 

 

Andere dieren

Als Sanctuary vangen we momenteel enkel nog geiten, schapen en runderen op uit de industrie, niet meer van particulieren. 
Hanen zouden we heel graag in de toekomst opnieuw een thuis bieden, maar momenteel zit onze hanenweide nokvol met 80 mannetjes!

paardachtigen (pony's, ezels, paarden), konijnen, knaagdieren, hennen, duiven en wilde dieren vangen we momenteel niet op. 

Diergeneeskundig advies?

Heb je een gewond of ziek dier en zoek je deskundig advies, dan raden we je aan een dierenarts met de juiste specialisaties te zoeken. Wij kunnen geen diergeneeskundig advies geven via mail of chat en zijn enkel actief als dierenarts op de opvang. 

OPENINGSUREN

ADRES

TELEFOONNUMMER

Bij Forrest & Friends zijn er geen vaste openingsuren. Voor een bezoekje ben je steeds welkom op onze opendeurdagen. In verband met adoptie of afstand van een dier, gelieve ons telefonisch of via mail te contacteren.

Bredestraat 128
3293 Kaggevinne (Diest)

België

0497 / 60 51 05

CONTACTEER ONS

MAILADRES