1/8

geiten

Gerard is een echt knuffelbeest! Je zal de weide nooit kunnen verlaten, zonder hem geaaid te hebben! Gerard werd als bokje gered door Lies De Flou uit de melkgeitenindustrie. Bokjes zijn namelijk totaal nutteloos en worden dus normaal vroegtijdig geslacht. Sofie adopteerde Gerard zo'n 2 jaar geleden om haar geitje, Bellemie, op haar oude dag nog een vriendje te geven, nadat haar vorige vriendje overleden was. Enkele weken geleden hebben we afscheid genomen van deze oude dame (ze werd zo'n 16jaar oud!) en nu kan Gerard de geitenbende van Forrest&Friends vergezellen! Gerard kwam op 7/03/2018 bij Forrest&Friends

Peter:

Gerard

Meter:

Dorien, Magda

Joachim Brokken, Steven, Jelle

Mario is bij ons terecht gekomen via een ander asiel. Hij werd gevonden in de tuin van een electrohandel, ongecastreerd en ongemerkt. We vermoeden dan ook dat hij of voor de kweek, of voor de illegale slacht gehouden werd. Deze knappe verschijning is een echt plaaggeest. Al zijn weidegenoten, die soms wel 10 keer zo zwaar zijn als hem, wijken als hij afgesprint komt. Hij geniet er dan ook van de andere dieren op stang te jagen, al heeft hij ook zijn zachte momentjes.

Peter:

Mario

Meter:

Selene Bens, Michelle Lenaerts

Bram Nelissen

Mieke is de moeder van Mila en (overleden) Madelief. Ze is (onverwachts) drachtig bij ons aangekomen vanuit een ander asiel. Ze is de kleinste van de geitenbende maar dat maakt ze goed met haar hevig karakter. Als er ergens iets te beleven is, staat ze er steeds als eerste bij.

Peter:

Mieke

Meter:

Maïté Weyers

Wolf Hollanders

Maurice is samen met Mieke en Marie van een ander asiel bij ons gekomen. Hij heeft een rustig karakter en straalt dit ook op de groep uit. Hij kan wel steeds verleid worden met een lekkere wortel of appel.

Peter:

Maurice

Meter:

De Ecotariër Foodtruck

Jeroen Van Wijk

Dit ventje werd op 20 juli 2017 geboren in een melkveebedrijf. gelukkig werd hij hieruit gered en kan hij nu oud worden bij ons. Op 15 oktober 2017 had onze kleine vriend ook nog een tegenslagje. Hij wou die nacht, op weg naar zijn melkje, de grote stoere jongen uithangen en sprong over de omheining van zijn hok. Jammer genoeg had hij dit toch niet zo goed berekend en kwam hij lelijk ten val! een gebroken pootje en weken lang in de gips! gelukkig heeft hij hier nu geen last meer van. Chico kwam bij ons terecht op 21/05/2018.

Peter:

Chico

Meter:

Heidi Swerts, Scheepmans Christa

Mila is de dochter van Mieke en zus van (overleden) Madelief. Ze is de grootste speelvogel van de geitengroep maar zal zeker 'haar vrouwtje' staan als er lekkers wordt uitgedeeld.

Peter:

Mila

Meter:

Familie Goosseens

Marie is al enkele jaren bewoner van de opvang. Vlak na haar komst beviel ze van 2 prachtige baby’s Melvin en Margriet. Marie is een schuw maar dapper vrouwtje! Met haar zoon en dochter dartelt ze vrolijk rond op onze weides.

Peter:

Marie

Meter:

Stéphanie Pom, Oriana-Luna La Puma Reynders

Deze stoere vriend werd op 18 juli 2017 geboren in een melkveebedrijf. Gelukkig werd hij hieruit gered en mag hij nu bij ons oud worden. Elvis kwam op 21/05/2018 bij ons terecht.

Peter:

Elvis

Meter:

Djuli Bravenboer

Glenn Moons

OPENINGSUREN

ADRES

TELEFOONNUMMER

Bij Forrest & Friends zijn er geen vaste openingsuren. Voor een bezoekje ben je steeds welkom op onze opendeurdagen. In verband met adoptie of afstand van een dier, gelieve ons telefonisch of via mail te contacteren.

Bredestraat 128
3293 Kaggevinne (Diest)

België

0497 / 60 51 05

CONTACTEER ONS

MAILADRES