Gerard

Meter: Dorien, Magda

Peter: Joachim Brokken, Steven, Jelle

Gerard is een echt knuffelbeest! Je zal de weide nooit kunnen verlaten, zonder hem geaaid te hebben! Gerard werd als bokje gered door Lies De Flou uit de melkgeitenindustrie. Bokjes zijn namelijk totaal nutteloos en worden dus normaal vroegtijdig geslacht. Sofie adopteerde Gerard zo'n 2 jaar geleden om haar geitje, Bellemie, op haar oude dag nog een vriendje te geven, nadat haar vorige vriendje overleden was. Enkele weken geleden hebben we afscheid genomen van deze oude dame (ze werd zo'n 16jaar oud!) en nu kan Gerard de geitenbende van Forrest&Friends vergezellen! Gerard kwam op 7/03/2018 bij Forrest&Friends

Melvin

Meter: Rune Van Bouwel

Peter: Fam. Goossens

Melvin is de zoon van Marie en is bij ons geboren. Gezien hij nu 3 maten groter is dan haar lijkt het ons duidelijk dat zijn vader een (grote) Sahnengeit is. Melvin is een ongelooflijke deugniet die alles in staat stelt om toch net over de grens te kunnen gaan. Maar door zijn groot knuffelgehalte geraakt hij er steeds mee weg. Melvin is bij ons geboren op 20 juni 2015

Margriet

Meter: Sterre Van Bouwel

Peter: Yahto Claes-Oussehmine

Margriet is de dochter van Marie en zus van Melvin. Ze is het meest timide meisje van de bende waardoor ze ook nooit uitgedaagd of geplaagd wordt. In tegenstelling tot Melvin hangt ze ook nog vaak met haar mama rond.

Mario

Meter: Selene Bens, Michelle Lenaerts

Peter: Bram Nelissen

Mario is bij ons terecht gekomen via een ander asiel. Hij werd gevonden in de tuin van een electrohandel, ongecastreerd en ongemerkt. We vermoeden dan ook dat hij of voor de kweek, of voor de illegale slacht gehouden werd. Deze knappe verschijning is een echt plaaggeest. Al zijn weidegenoten, die soms wel 10 keer zo zwaar zijn als hem, wijken als hij afgesprint komt. Hij geniet er dan ook van de andere dieren op stang te jagen, al heeft hij ook zijn zachte momentjes.

Mieke

Meter: Maïté Weyers

Peter: Wolf Hollanders

Mieke is de moeder van Mila en (overleden) Madelief. Ze is (onverwachts) drachtig bij ons aangekomen vanuit een ander asiel. Ze is de kleinste van de geitenbende maar dat maakt ze goed met haar hevig karakter. Als er ergens iets te beleven is, staat ze er steeds als eerste bij.

Maurice

Meter: De Ecotariër Foodtruck

Peter: Jeroen Van Wijk

Maurice is samen met Mieke en Marie van een ander asiel bij ons gekomen. Hij heeft een rustig karakter en straalt dit ook op de groep uit. Hij kan wel steeds verleid worden met een lekkere wortel of appel.

Chico

Meter: Heidi Swerts, Scheepmans Christa

Peter:

Dit ventje werd op 20 juli 2017 geboren in een melkveebedrijf. gelukkig werd hij hieruit gered en kan hij nu oud worden bij ons. Op 15 oktober 2017 had onze kleine vriend ook nog een tegenslagje. Hij wou die nacht, op weg naar zijn melkje, de grote stoere jongen uithangen en sprong over de omheining van zijn hok. Jammer genoeg had hij dit toch niet zo goed berekend en kwam hij lelijk ten val! een gebroken pootje en weken lang in de gips! gelukkig heeft hij hier nu geen last meer van. Chico kwam bij ons terecht op 21/05/2018.

Mila

Meter:

Peter: Familie Goosseens

Mila is de dochter van Mieke en zus van (overleden) Madelief. Ze is de grootste speelvogel van de geitengroep maar zal zeker 'haar vrouwtje' staan als er lekkers wordt uitgedeeld.

Marie

Meter: Stéphanie Pom, Oriana-Luna La Puma Reynders

Peter:

Marie is al enkele jaren bewoner van de opvang. Vlak na haar komst beviel ze van 2 prachtige baby’s Melvin en Margriet. Marie is een schuw maar dapper vrouwtje! Met haar zoon en dochter dartelt ze vrolijk rond op onze weides.

Elvis

Meter: Djuli Bravenboer

Peter: Glenn Moons

Deze stoere vriend werd op 18 juli 2017 geboren in een melkveebedrijf. Gelukkig werd hij hieruit gered en mag hij nu bij ons oud worden. Elvis kwam op 21/05/2018 bij ons terecht.

Word meter of peter

Als peter of meter steun je een van onze dieren met een maandelijkse bijdrage (afhankelijk van de diersoort).

Met deze centjes ondersteun je onze werking zodat wij elke dag weer kunnen zorgen voor een prachtig leven voor de vele geredde dieren in de opvang! 
Als meter of peter mag jij je metedier bezoeken zo vaak je wil! 
Wil je meer weten over m/peterschap? 


 

ADRES

TELEFOONNUMMER

Bredestraat 128
3293 Kaggevinne (Diest)

België

0497 / 60 51 05

MAILADRES

OPENINGSUREN

CONTACTEER ONS

Bij Forrest & Friends zijn er geen vaste openingsuren. Voor een bezoekje ben je steeds welkom op onze opendeurdagen. In verband met adoptie of afstand van een dier, gelieve ons telefonisch of via mail te contacteren.