Adoptie

Asiel en sanctuary? 

Forrest & Friends werd opgestart als deels sanctuary en deels asiel. Dit wil zeggen dat een deel van de aanwezige dieren behoren tot de sanctuary en voor altijd bij ons mogen blijven. Het andere deel staat ter adoptie en voor deze dieren zoeken we het perfecte adoptiegezin! 

Welke dieren zijn ter adoptie? 

De dieren die we ter adoptie stellen zijn  diersoorten die het moeilijk hebben in de asielwereld. Dieren waar vaak geen plaats voor is in andere asielen en die zeer moeilijk een nieuwe thuis vinden. 
Voor ons zijn dit voornamelijk hangbuikvarkens en hanen. Wanneer deze dieren op de opvang terecht komen en in goede gezondheid verkeren, zoeken we een nieuw gezin voor hen. 

Hangbuikvarkens

Bij Forrest & Friends zijn er steeds hangbuikvarkens ter adoptie. Wanneer ze als koppel naar de opvang komen, worden ze ook als koppel herplaatst. Indien ze alleen waren, zoeken we op de opvang een perfecte match of wordt het dier herplaatst naar een nieuw gezin waar reeds een hangbuikvarken aanwezig is. 

Weet je niet goed of een hangbuikvarken iets voor jou is? Wat je allemaal nodig hebt om deze dieren te houden? Wil je meer weten over onze varkens ter adoptie?

Hanen

Bij Forrest & Friends zijn er steeds hanen ter adoptie. De dieren worden herplaatst bij andere kippen, zowel in een hanengroep als in een gemengde groep. Bij Forrest en Friends kunnen er geen hennen geadopteerd worden zonder hanen. 

Weet je niet goed of een haan iets voor jou is? Wat je allemaal nodig hebt om deze dieren te houden? Wil je meer weten over onze hanen ter adoptie?

ADRES

TELEFOONNUMMER

Bredestraat 128
3293 Kaggevinne (Diest)

België

0497 / 60 51 05

MAILADRES

OPENINGSUREN

CONTACTEER ONS

Bij Forrest & Friends zijn er geen vaste openingsuren. Voor een bezoekje ben je steeds welkom op onze opendeurdagen. In verband met adoptie of afstand van een dier, gelieve ons telefonisch of via mail te contacteren.